Impressie

Een geliefd persoon heeft deze aarde verlaten. Misschien plotsklaps of je zag het aankomen. Feit blijft dat, ondanks alle emoties en gevoelens die er op dit moment bij je loskomen, er ergens deze komende week een uitvaart zal moeten plaatsvinden. Bel nu eerst de huisarts om aan te geven dat jouw geliefde is overleden.
Impressie

Een uitvaart volledig op jullie eigen manier op de wijze die kloppend is bij de overledene. Hier sta ik je graag in bij om je te ondersteunen in de keuzes die gemaakt zullen worden. 

Maar nu eerst even ademhalen. Zit naast degene die is overleden en laat dit gegeven in je systeem zakken. Misschien vertel je hem of haar nog zachtjes de dingen die er nog te delen zijn. Hoop je dat diegene liefdevol zal worden ontvangen door ouders of andere familieleden die voor zijn gegaan? Zeg het diegene dat dit jouw wens is. Koester deze laatste momenten voordat de “drukke tijd” van de uitvaartweek begint. 

Wanneer de huisarts is geweest en de twee formulieren heeft achter gelaten, dan is het de tijd om de uitvaartbegeleider te bellen: Alma Liora 06-52471117

Gerelateerde Tags