Aangenaam

Mijn naam is Alma en men kenmerkt mij als een kordate, zorgzame vrouw. Ik straal rust uit in complexe situaties en werk stap voor stap, rem af waar nodig en ben helder als de omstandigheden daartoe uitnodigen.
Aangenaam

Aangenaam kennis te maken.

Met toewijding heb ik gekozen voor het vak van uitvaartbegeleidster na het plotselinge verlies van de vader van mijn (toen nog) jonge kinderen. Vijf jaar de tijd gaf ik mezelf om deze verandering in mijn leven geleidelijk door te voeren. In die periode werkte ik immers als projectleider binnen het Deltion College, een groot ROC in Zwolle, dus deze transformatie had nogal wat voeten in aarde! Daarbij had ik twee jonge kinderen bij te staan in hun rouwproces en mocht ik zelf ook verwerken wat er was gebeurt.

Diverse opleidingen en cursussen volgde ik op het gebied van stervensbegeleiding (Rouwvrouw via Soulritual in Amsterdam), jaaropleiding rouwbegeleiding (bij Henriëtte Doosje, Buro Nazorg in Zwolle) en tot slot Uitvaart- en Ritueelbegeleiding via www.gaandeweguitvaarteducatie.nl. Daarbij blijf ik mezelf steeds scherpen middels diverse cursussen en workshops. Ik vind het belangrijk om "mijn" families bij te staan met knowhow over de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Graag bied ik jullie mijn kennis en (levens) ervaring gedurende de week van de uitvaart van jullie geliefde.

De naam van mijn onderneming is een afgeleide van mijn eerste en mijn tweede naam. De achterliggende gedachte, is de volgende.

Alma betekent Ziel. Liora is een afgeleide van mijn tweede naam en betekent Licht. Kort samengevat: mijn uitvaartonderneming heet dus Zielelicht. Ik ben mijn ouders zeer dankbaar dat zij mij deze krachtige namen hebben (mee) gegeven in dit leven.

 

Related Tags