Tarieven

Tarieven

Hebben jullie behoefte aan iemand die jullie in het hele uitvaartproces bijstaat? Alma Liora biedt volledige uitvaartbegeleiding, volledig in lijn met jullie wensen en budget. Van een voorbespreking tot een gesprek na afloop, van de opbaring van jullie geliefde (eventueel thuis) tot het allerlaatste afscheid, van het maken van een kaart tot het regelen van alle benodigdheden, van het in orde maken van alle formaliteiten tot het bewaken van de kosten. Alma Liora staat het hele proces voor jullie klaar, helpt jullie op weg met alle keuzes en mogelijkheden en regelt wat verder nodig voor de uitvaart. Denk hierbij aan de laatste verzorging, koelplaat, kist of baar, kaarten, rouwvervoer, afhuren ruimte voor de dienst, bloemen, horeca enz.

Mijn streven is steeds om helder en transparant te zijn over de kosten en adviezen te geven over goedkopere alternatieven, indien gewenst. Ik zal steeds alle kosten van derden zonder extra winstmarge aan jullie factureren. Ik genereer dus geen extra inkomen door een opslag te berekenen op onderdelen. Hierdoor ben je vaak goedkoper uit dan bij een uitvaartonderneming met een lager basistarief. Het totale kostenplaatje van het dienstenpakket is afhankelijk van de keuzes die jullie maken rondom de uitvaart. U ontvangt na ons eerste gesprek binnen 24 uur van mij een prijsopgave zodat u kunt inschatten hoeveel de uitvaart zal gaan kosten.

Kosten €2150,-


Weten jullie precies wat jullie willen, en verwachten jullie dit uit te kunnen voeren in de uitvaartweek? Een uitvaart mag helemaal door jullie zelf worden vormgegeven op jullie eigen manier, het is namelijk niet verplicht om een uitvaartbegeleider in de arm te nemen. Mochten jullie toch op enkele onderdelen ondersteuning nodig hebben, zoals bij de opbaring (thuis) of de wettelijke formaliteiten, dan biedt Alma Liora ook op urenbasis begeleiding. Na een gesprek ontvangt u een offerte op basis van de ingeschatte uren. Hierin staat ook benoemd welke taken ik zal verzorgen in de uitvaartweek.

 

Starttarief voor het eerste gesprek €150,- plus €75,- per uur gedurende de inzet in de week van de uitvaart.

 

Nu al kennismaken? Natuurlijk (en vanzelfsprekend, eigenlijk)! Wat Alma Liora allereerst kan bieden, is een wensgesprek waarin zij jullie uitvaartwensen verkent en op basis hiervan kan adviseren over de mogelijkheden. Het gesprek duurt zo’n anderhalf uur en kan bij jullie thuis plaatsvinden of desgewenst online via Zoom. Na afloop ontvangen jullie een samenvatting van alle besproken wensen, zodat jullie dit kunnen bewaren en goed voorbereid zijn als het zover is. Het kostenoverzicht wat bijgesloten is, geeft jullie zicht op het bedrag wat nodig is voor de gewenste uitvaart wanneer jullie in het komende half jaar zouden komen te overlijden. Ook als jullie de uitvaart zelf willen gaan regelen, of als er uiteindelijk een andere uitvaartbegeleider wordt betrokken, vormt dit gesprek een behulpzame basis om alles vorm te geven.

Kosten €150,-

Wanneer jullie besluiten om de uitvaart door Alma Liora te laten verzorgen, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de eindfactuur.

 

Mijn werkgebied is Zwolle en omgeving. Woon je verder weg? Neem even contact op voor overleg.

Related Tags